Gecertificeerd stresskip & professioneel doemdenker

Het heeft even mogen duren, maar nu is daar dan toch eindelijk mijn website!!! Met mijn eigen haakcreaties, hoe leuk is dat! Het voelt nog zo onwerkelijk, omdat ik dit zo lang gewild heb maar nooit gedacht had dat ik dit voor elkaar zou kunnen krijgen. Meerdere keren per dag zit ik nu dus ook vol spanning naar mijn mailbox te kijken om de bestellingen te zien binnenkomen.

Toch maakt zo’n eigen webshop me ook super onzeker. Nu ben ik van nature al niet bepaald zeker van mijzelf. Ik heb in mijn hoofd dan ook al 300 keer de stekker uit deze website getrokken omdat ik dan weer de knuffels niet mooi genoeg vindt, of mijn ontwerpen niet origineel genoeg, mezelf niet capabel vindt om dit te kunnen en ga zo maar door. En daarom is dit juist zo goed voor mij, uit mijn comfortzone en doorzetten! Doen wat ik leuk vind en maken wat er in mij opkomt.  En stiekem ben ik ook altijd wel een beetje trots als ik weer een leuke creatie heb kunnen maken.

Ik heb nu alleen het gevoel dat ik dan aan een bepaalde standaard moet voldoen. Duizend knuffels per week moet kunnen maken en zo, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet.Wie mij een beetje kent weet dat ik een gecertificeerde stresskip en professioneel doemdenker ben. Heb ik bijvoorbeeld 1 steekje verkeerd zitten bij een knuffel, dan is in mijn gedachten deze hele webshop al gedoemd te mislukken en staat mijn wol voorraad al bijna op Marktplaats. Daar ben ik erg goed in en gebeurt sowieso meerdere keren per week. Gelukkig zijn er genoeg mensen om mij heen die mij dan weer met beide benen op de grond weten te zetten.

Maar het grootste deel, zo’n 99% van de tijd, ben ik er wel echt supertrots op dat ik dit kan doen en beleef ik hier heel veel plezier aan. Zoals jullie in het gedeelte ‘over mij’ op de site kunnen lezen, kom ik van ver en had ik niet gedacht dat ik ergens zoveel energie uit zou kunnen halen. Ik loop over van ideeën waar ik me de komende tijd lekker op wil gaan richten, dus ik weet me lekker te vermaken! Hou de site dan ook goed in de gaten, want ik probeer regelmatig nieuwe producten en patronen toe te voegen 😊
Iedere week wil ik een leuke blog op de site gaan toevoegen. Soms met verhalen, dan weer met leuke gratis haakpatronen. En verder alles wat er in mij opkomt. Neem dus regelmatig een kijkje als je dat leuk vindt!

Liefs Margo

Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Patrick
1 jaar geleden

Erg leuke blog! Ga zo door!

Joke
1 jaar geleden

Ik vind je verhaal erg inspirerend om te lezen en wens veel succes met je website!

Ineke van der Plas
1 jaar geleden
Antwoord aan  Joke

Een inspirerend verhaal en mooi hoe je je eigen proces beschrijft!

Ineke van der Plas
1 jaar geleden

Een inspirerend verhaal en mooi hoe je je eigen proces beschrijft! Mijn reactie kwam op de verkeerde plek. 60 plussers-foutje

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest
4
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x